POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

ARA TOYS S.R.L. în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului web www.craciunulcuplaymobil.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web în vederea înscrierii în tombolă “Crăciunul cu Playmobil”.

Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunteţi de acord cu prezenta notă, va rugăm să părăsiţi acest website.

 

  1. Politica prelucrării datelor cu caracter personal

Prin înscrierea şi participarea la Campanie şi prin exprimarea acordului, Participantul va bifa căsuţa “de acord” în momentul înscrierii, astfel că îşi va da acordul că datele sale personale să între în baza de date a Organizatorului, să fie prelucrate şi utilizate de companie în scopuri precum: validare câştigători, atribuire premii şi îndeplinirea obligaţiilor fiscale ale organizatorului.

Organizatorul garantează confidenţialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participanţilor. La cererea expresă a câştigătorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, publicată în M. Of nr. 790 din 12 decembrie 2001 şi normelor emise în aplicarea acesteia.

Organizatorul se obligă, de asemenea, să respecte toate prevederile Legii nr. 677/2001, privind protecţia datelor personale stocate atât pe durata desfăşurării Campaniei, cât şi ulterior inchierii acesteia pe o durata nelimitată de timp.

  1. E-Commerce de confidenţialitate

ARA TOYS S.R.L. este singurul proprietar al informaţiilor colectate pe acest site. Informaţiile dumneavoastră personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăţi, indiferent de motive, fără consimţământul dumneavoastră.

  1. Consimţământul

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteţi de acord cu politică noastră de confidenţialitate.